Курилски чай - така
в Сибир наричат група растения, към които се отнася храстовидният очиболец.
Произходът на това название е свързано с това, че руските моряци и рибари,
овладяващи източна Русия, в това число Курилските острови са използвали вместо
обичайния чай листата и цветове от тези растения, които имат приятен вкус
и аромат. С времето се е оказало, че този "Курилски чай" способства
също за нормализиране на храносмилането.
По съдържание на
витамин С, курилският чай превъзхожда обикновения 15 пъти, а лимоните – 5 пъти.
При постоянна употреба на курилския чай УКРЕПВА ИМУНИТЕТА и се ПОНИЖАВА
РИСКА ОТ ПРОСТУДНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ. По ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛНО И ПРОТИВОЯЗВЕНО
ДЕЙСТВИЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА СТОМАХА И ЧЕРВАТА, курилският чай не отстъпва на
голяма част от известните медикаменти, но за разлика от тях може да се
ползва постоянно. По ПРОТИВОВИРУСНО И АНТИБАКТЕРИАЛНО ДЕЙСТВИЕ ПО ОТНОШЕНИЕ
НА ВЪЗБУДИТЕЛИТЕ НА СТОМАШНО-ЧРЕВНИ ИНФЕКЦИИ, курилският чай не отстъпва на
болшинството антибиотици, но за разлика от тях не предизвиква дисбактериоза.
При постоянна употреба на курилския чай рискът от дисбактериоза на червата
практически става нулев. Хората, употребяващи постоянно курилски чай, не
страдат от запек. При постоянна употреба на курилски чай се НОРМАЛИЗИРА
МАСТНИЯ ОБМЕН. Най-хубавото е, че всичко това се постига не чрез мъчителни
процедури, а чрез пиене на вкусен и ароматен чай.
Състав: курилски чай, урока дълголистна, листа от
живовляк, плодове от шипка, лайка.
Начин на
употреба: едно филтър-пакетче се запарва в
500 мл. гореща вода.Пие се за деня.
Код: 500022
цена: 12,72 лв / 30 пак
Поръчай на: yogashala@abv.bg
Няма коментари:
Публикуване на коментар